Munkatársak

 

Petneházyné Bugán Magdolna
Elnök

2012. május 01. óta vezetem az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságot. Művelődésszervező és oktatásszervező végzettséggel rendelkezem, amiket kamatoztatok is a szervezetnél. Feladatom, hogy az alapvető elvi döntéseket előkészítsem és a közgyűlés elé terjesszem, valamint kidolgozom a Társaság éves programtervét és a fejlesztési irányelveket.

e-mail: magdo.petnehazy@enyft.hu

Mitróné Lisovszki Tímea
Pénzügyi vezető

1998. novemberétől dolgozom az egyesületnél. 1995-ben a kisvárdai Szent László Szakközépiskolában képesített könyvelői, statisztikusi, vállalati tervezői képesítést szereztem, amit felsőfokú mérlegképes könyvelői végzettséggel egészítettem ki. 2007 évben a Nyíregyházi Főiskola Művelődés szervező szakán nonprofit menedzser szakirányon végeztem. Családi hagyományként otthonosan mozgok a számok és számlák világában, ezért én látom el a Társaság pénzügyi vezetői teendőit. Feladataim közé tartozik a pénzügyi dokumentációk, pénztárjelentések, számlák készítése mellett pályázati költségvetések elkészítése, támogatások lehívása és elszámolása, továbbá a könyvelő céggel való együttműködés.

e-mail: timea.mitrone@enyft.hu

Éliásné Fancsalszki Éva
Szakmai vezető, projektmenedzser

2008. novemberétől dolgozom az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságnál. Felsőfokú tanulmányaimat elsőként a Nyíregyházi Főiskolán folytattam, ahol kommunikációs szakember és művelődésszervező (andragógus, PR és humánpolitika szakirányon), majd a Debreceni Egyetemen emberi erőforrás tanácsadó végzettséget szereztem. A szakmai projektek irányítását, menedzselését végzem.

e-mail: eva.fancsalszki@enyft.hu

Szoboszlainé Sarkadi Enikő
Felnőttképzési munkatárs

2013. év végétől dolgozom az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságnál. Végzettségem: okleveles andragógus.  Fő feladataim közé tartozik az egyesület felnőttképzési tevékenységének koordinálása, a konkrét képzések megvalósítási folyamatának irányítása illetve a civil programok koordinálása és a civil pályázatok előkészítése.

e-mail: eniko.szoboszlaine@enyft.hu

Szatmáriné Páskai Anikó
koordinációs munkatárs

 2017. márciustól dolgozom az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságnál. Fő tevékenységeim közé tartozik az egyesület adminisztratív feladatainak ellátása, a kapcsolattartás, együttműködés a civil szervezetekkel illetve a programba jelentkezők koordinálása. További feladatom az egyesület felnőttképzési tevékenységének segítése, adminisztrációs feladatainak ellátása.